EMEUNET (the EMerging EUlar NETwork) – mahdollisuuksia koulutukseen, urakehitykseen, verkostoitumiseen ja tutkimukseen alle 40-vuotiaille reumatologeille, reumatologiaan erikoistuville ja reumatologian alan tutkijoille

EMEUNET eli the EMerging EUlar NETwork on eurooppalainen nuorten reumatologien, reumatologiaan erikoistuvien lääkärien ja reumatologian alan tutkijoiden verkosto, joka toimii tiiviissä yhteistyössä EULARin kanssa. EMEUNET tarjoaa jäsenilleen reumatologian alan koulutusta, tietoa ura- ja tutkimusmahdollisuuksista ulkomailla ja helpon keinon verkostoitua kansainvälisesti. EMEUNETin uutiskirjeet tarjoavat hyödyllistä tietoa muun muassa jaossa olevista apurahoista, avoimista tutkijan paikoista ja kansainvälisten kongressien kohokohdista. EMEUNET on myös väylä päästä vaikuttamaan EULARissa esimerkiksi suositustyöryhmissä.

 

EMEUNETiin kuuluu jo yli 2600 alle 40-vuotiasta reumatologiasta kiinnostunutta henkilöä ja jäseniä on enenevästi myös Euroopan ulkopuolelta. Liittyminen on ilmaista ja onnistuu helposti EMEUNETin nettisivuilla.

 

Kannustamme mahdollisimman montaa SRY:n jäsentä liittymään!

 

Lue lisää ja rekisteröidy @ https://emeunet.eular.org

Facebook @ www.facebook.com/EMEUNET

Twitter @ https://twitter.com/EMEUNET

WHY BECOME AN EMEUNET MEMBER