SRY:n vuosikokous järjestetään virtuaalisena

Hei SRY:n jäsenet!

SRY:n vuosikokouksen lopullinen ohjelma ja järjestelyt ovat ihan viimeistelyvaiheessa!

Lounais-Suomen AVI:n päätöksen 7.1. 2021 mukaisesti SRY on joutunut tekemään päätöksen ja rajoittamaan paikan päällä osallistuvien määrän 10 henkilöön. Paikan päällä Turussa on siten vain muutama luennoitsija ja SRY:n edustaja. Osallistujat voivat osallistua kokoukseen virtuaalisesti. Mikäli olit suunnitellut Turun matkaa, pyydämme perumaan kaikki varaukset.

Päivitetty ohjelma löytyy koulutuskalenterista viimeistään ensi viikon aikana. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 21.1.2021 asti, tervetuloa mukaan!

Streamauslinkit virtuaalikokoukseen osallistumisesta lähetetään viimeistään kokousviikon alussa, linkit löytyvät ns. osallistujaportaalista. Pyydämme tarkistamaan myös mahdollisen roskapostikansion, mikäli viesti ohjautuu sinne.

Varsinaiseen sääntömääräiseen vuosikokoukseen osallistutaan Teamsin kautta ja linkki myös tähän lähetetään yhdistyksen jäsenille kokousviikon alussa.

Vuosikokous järjestetään yhteistyökumppaneiden tuella. SRY:n hallitus sekä kokouksen järjestelytoimikunta toivovatkin, että osallistujat käyvät myös aktiivisesti tutustumassa virtuaalinäyttelyyn. Näyttely järjestetään  virtuaalisesti ja linkit näyttelyosastoille löytyvät lähetettävästä osallistujaportaalista ohjelman mukaisilla näyttelytauoilla.

Tervetuloa!